Καλέστε μας: 210 6141600

Καλέστε μας: 210 6141600
ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 08:00-18:00,
ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:00-15:00
ΑΔΕΙΟ 0

Καλάθι Αγορών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Aσφαλείς Αγορές

Η ασφάλεια των συναλλαγών και η τήρηση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές αγορές θα πρέπει να αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για τον καταναλωτή.

Η εταιρεία μας,πέρα από την αξιοπιστία της που είναι γνωστή σε χιλιάδες πελάτες μας αυτά τα 30 χρόνια λειτουργίας της,διαθέτει και τα απαραίτητα έγγραφα που το πιστοποιούν.Είναι επίσημα εγγεγραμμένη στο Μητρώο Προμηθευτών της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.Ο Αριθμός Μητρώου δηλώνει ότι το εν λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα έχει καταχωρηθεί στο ειδικό μητρώο που τηρείται από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή για τις ηλεκτρονικές εμπορικές επιχειρήσεις. Επίσης υποδηλώνει ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει λάβει γνώση της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2251/1994) και των διατάξεων για τις απομακρυσμένες συναλλαγές και αναγνωρίζει τα δικαιώματα του καταναλωτή για τις συμβάσεις από απόσταση (ηλεκτρονικό εμπόριο).

Επίσης, πρέπει ο καταναλωτής να αντιληφθεί ότι πραγματοποιώντας ηλεκτρονικές αγορές πρέπει να διαφυλάξει την προστασία των προσωπικών του δεδομένων.Η ιστοσελίδα  μας έχει ελεγθεί από την αρμόδια Αρχή και έχει πάρει πιστοποιητικό για την τήρηση των προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών,όντας ένα από τα ελάχιστα ηλεκτρονικά καταστήματα που διαθέτουν τέτοια πιστοποίηση στην Ελλάδα!

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Nexi e-Commerce" και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 
            Γιατί Kouretas.gr σημαίνει  ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!