Καλέστε μας: 210 6141600

Καλέστε μας: 210 6141600
ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 08:00-18:00,
ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:00-15:00
ΑΔΕΙΟ 0

Καλάθι Αγορών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Service

...η επιλογή ενός μηχανήματος απαιτεί και την ανάλογη συντήρηση σύμφωνα με τους όρους που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής.

Στην KOURETAS φροντίζουμε ώστε το συνεργείο μας να είναι πάντα άρτια εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα και οι
τεχνικοί μας πλήρως εκπαιδευμένοι και ενημερωμένοι πάνω σε κάθε λεπτομέρεια που χρειάζεται η επισκευή και συντήρηση κάθε μηχανήματος.

Τα χαρακτηριστικά ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε για τα οποία δεσμευόμαστε ειναι η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προιόντος,καθώς και η σωστή και ασφαλείς συντήρηση και επισκευή των μηχανημάτων των πελατών.

Το SERVICE  της KOURETAS είναι το  καλύτερο γιατί είναι ΕΠΙΣΗΜΟ και ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ. Το συνεργείο μας επισκευάζει & συντηρεί όλη την γκάμα των εργαλείων STIHL,HUSQVARNA,GARDENA,ECHO,OLEO-MAC.Παρέχουμε την εγγύηση του κατασκευαστή για τις μάρκες εργαλείων εντός του συνεργείου μας.

Επίσης,επισκευάζουμε και συντηρούμε όλες τις γνωστές μάρκες βενζινοκίνητων γεωργικών μηχανημάτων.
Χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά. Η οργάνωση και η μηχανογράφηση του συνεργείου μας, παρέχει ανά πάσα στιγμή ενημέρωση για την φάση επισκευής του κάθε εργαλείου και της όλης διακίνησης.

Επιτυγχάνουμε την γρηγορότερη επισκευή λόγω:
  • Του μεγάλου αποθέματος και γκάμας ανταλλακτικών
  • Των καθημερινών παραδόσεων ανταλλακτικών από τους κατασκευαστές
  • Tου εξειδικευμένου προσωπικού μας
  • Του πλήρως εξοπλισμένου συνεργείου μας
  • Tων ταχύτατων διαδικασιών διεκπεραίωσης, επισκευής και διακίνησης
Για τα εργαλεία εκτός εγγύησης, υπάρχει ελάχιστη χρέωση 10€ (+ΦΠΑ) που αφορά τα έξοδα προεκτίμησης, τα οποία στην περίπτωση που ολοκληρωθεί η επισκευή συμψηφίζονται στο τελικό κόστος.