Καλέστε μας: 210 6141600

Καλέστε μας: 210 6141600
ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 08:00-18:00,
ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:00-15:00
ΑΔΕΙΟ 0

Καλάθι Αγορών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΙΣΤΟΛΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ COMFORT GARDENA

34.90€

Βολικό πιστόλι για διάφορες εργασίες ποτίσματος και καθαρισμού με πέντε σχέδια εκτόξευσης. Το Πιστόλι Νερού Πολλαπλών Επιλογών Comfort της GARDENA μπορεί να εκτελέσει όλες τις εργασίες ποτίσματος και καθαρισμού, προσφέροντας την επιλογή πέντε διαφορετικών τύπων εκτόξευσης: απαλό ψεκασμό, λεπτή ομίχλη, σπρέι φυσσαλίδων, πίδακα πίεσης και επίπεδο πίδακα. Τα μαλακά πλαστικά στην κεφαλή πιστολιού ψεκασμού προσφέρουν προστασία από φθορές. Η εργονομική λαβή με μαλακά πλαστικά επιτρέπει τη βέλτιστη άνεση χειρισμού κατά τη λειτουργία. Η ροή του νερού μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα. Για συνεχές πότισμα, η σκανδάλη διαθέτει κλείδωμα για να μην κουράζεται το χέρι σας. Το φίλτρο μπορεί να αφαιρεθεί και να καθαριστεί. Το Πιστόλι Νερού Πολλαπλών Επιλογών Comfort διαθέτει ενσωματωμένη προστασία από τον παγετό.

Αγορά
Κατηγορία: ΠΟΤΙΣΤΙΚΑ
Κωδικός: 029671022-01
MPN: 967102201
Part no: 18315-20
Εταιρία: GARDENA
Διαθεσιμότητα: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Δωρεάν Μεταφορικά Σε Ολη την Ελλάδα

Βολικό πιστόλι για διάφορες εργασίες ποτίσματος και καθαρισμού με πέντε σχέδια εκτόξευσης.

Το Πιστόλι Νερού Πολλαπλών Επιλογών Comfort της GARDENA μπορεί να εκτελέσει όλες τις εργασίες ποτίσματος και καθαρισμού, προσφέροντας την επιλογή πέντε διαφορετικών τύπων εκτόξευσης: απαλό ψεκασμό, λεπτή ομίχλη, σπρέι φυσσαλίδων, πίδακα πίεσης και επίπεδο πίδακα. Τα μαλακά πλαστικά στην κεφαλή πιστολιού ψεκασμού προσφέρουν προστασία από φθορές. Η εργονομική λαβή με μαλακά πλαστικά επιτρέπει τη βέλτιστη άνεση χειρισμού κατά τη λειτουργία. Η ροή του νερού μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα. Για συνεχές πότισμα, η σκανδάλη διαθέτει κλείδωμα για να μην κουράζεται το χέρι σας. Το φίλτρο μπορεί να αφαιρεθεί και να καθαριστεί. Το Πιστόλι Νερού Πολλαπλών Επιλογών Comfort διαθέτει ενσωματωμένη προστασία από τον παγετό.

5 μοτίβα εκτόξευσης

Ο απαλός ψεκασμός είναι ιδανικός για το πότισμα ευαίσθητων σπορόφυτων. Η λεπτή ομίχλη ή το σπρέι φυσσαλίδων επιτρέπουν το ακριβές πότισμα των εκτάσεων με φυτά ή γλαστρών. Ο πίδακας πίεσης και ο επίπεδος πίδακας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την όλες τις εργασίες καθαρισμού.

 

 Άνετος χειρισμός

Τα μαλακά πλαστικά μέρη προσφέρουν στο Πιστόλι Νερού Πολλαπλών Επιλογών Comfort ασφαλές κράτημα. Η εργονομική σκανδάλη με ενσωματωμένο κλείδωμα και ρύθμιση της ροής του νερού με το ένα χέρι κάνουν τον χειρισμό ιδιαίτερα ευχάριστο.

Εύκολο καθάρισμα

Ένα ενσωματωμένο φίλτρο προστατεύει το πιστόλι νερού από τη χοντρή βρωμιά. Το φίλτρο μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα για καθαρισμό

Προστασία πάγου

Νέα - ενσωματωμένη προστασία από τον παγετό διασφαλίζει ότι το πιστόλι νερού δεν θα παρουσιάσει βλάβη, ακόμη και όταν πέσει η θερμοκρασία.

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER:
Παράδοση: 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Αττική: 3.50 € - Ηπειρωτική Ελλάδα: 4.50€ - Νησιωτική Ελλάδα: 4.50€

Κόστος Αντικαταβολής - Αττική: 1.30€ / Επαρχία: 1.30€

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ στο κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο:
Παράδοση στην Ηπειρωτική Ελλάδα: 1-3 εργάσιμες ημέρες - Νησιωτική Ελλάδα: 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Αττική: 4.00€ - Ηπειρωτική Ελλάδα: 5.00€ - Νησιωτική Ελλάδα: 6.00€