Καλέστε μας: 210 6141600

Καλέστε μας: 210 6141600
ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 08:00-18:00,
ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:00-15:00
ΑΔΕΙΟ 0

Καλάθι Αγορών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΜΠΑΡΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΕ 3 ΠΟΔΙΑ SPB-3L

60.80€

Η κόκκινη μπάρα Νο Parking αποτελεί την πιο οικονομική τρίποδη μπάρα της αγοράς. Είναι κατασκευασμένη από γαλβανιζέ βαμμένο σιδηροσωλήνα Φ43 κόκκινου χρώματος και έχει διαστάσεις 57 x 45 cm. Η οικονομική μπάρα No Parking κλειδώνει με λουκέτο, είναι εύκολη στην εγκατάσταση και απεγκατάστασή της και είναι ανθεκτική σε χτυπήματα και τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Αγορά
Κατηγορία: ΜΠΑΡΕΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ
Κωδικός: SPB-3L
Εταιρία:
Διαθεσιμότητα: ΕΝΤΟΣ 1-3 ΗΜΕΡΩΝ

Οικονομική αρθρωτή μπάρα Ιταλικής προελεύσεως!


Διαστάσεις: 570mm (πλάτος) x 450mm (ύψος)

Από χαλυβδοσωλήνα Φ43mm

Βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή σε κόκκινο χρώμα

Με ενισχυμένη βάση τύπου 'Π'

Κλειδώνει με λουκέτο

 

Ο πιο οικονομικός τρόπος για να προστατεύετε την θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου σας

 

Οι πτυσσόμενες μπάρες Νο parking προστατεύουν τους ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους από παράνομη είσοδο και στάθμευση οχημάτων και ασφαλίζουν έναντι κλοπής το οχημά σας όταν έχετε παρκάρει. Αποτρέπουν το παρκάρισμα μπροστά από πόρτες που οδηγούν σε χώρους φόρτωσης εμπορευμάτων.

Ταυτόχρονα προστατεύουν το κτίριο από προσπάθειες διάρρηξης με τρακάρισμα της πόρτας. Με την μπάρα κατεβασμένη τα αυτοκίνητα και οι πεζοί διέρχονται ελεύθερα από πάνω τους.

Το πολύ μικρό ύψος που καταλαμβάνει στην θέση αυτή (λιγότερο από 6 cm) επιτρέπει την άνετη διέλευση και στα χαμηλότερα οχήματα.

H τρίποδη μπάρα διατίθεται σε χαρτοκιβώτιο διαστάσεων 57 cm x 46cm για εύκολη και άνετη μεταφορά. Επίσης, στο χαρτοκιβώτιο συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά στερέωσης καθώς και το λουκέτο με το οποίο κλειδώνει η μπάρα.

Οι μπάρες Νο parking είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε μεγάλα πάρκινγκ (επαγγελματικά, επιχειρήσεων, πολυκαταστημάτων κλπ) όταν θέλουν να εξασφαλίσουν σε μόνιμους πελάτες τους ή σε στελέχη τους ότι κάποιες θέσεις στάθμευσης θα είναι πάντα διαθέσιμες. Οι δημοτικές αρχές μπορούν να πεζοδρομούν με τις μπάρες περιοδικά κάποιους χώρους επιτρέποντας την κυκλοφορία αυτοκινήτων μόνο σε συγκεκριμένες ώρες για εφοδιασμό των καταστημάτων.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε τουριστικές περιοχές όπου η διαχείριση της κυκλοφορίας είναι δύσκολη και οι ανάγκες μεταβάλλονται συχνά. Είναι δυνατόν να τοποθετηθούν και κατά μήκος των πεζοδρομίων για να διαχωρίσουν με ασφάλεια την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Οι αντιπροσωπείες και εκθέσεις αυτοκινήτων μπορούν με τις μπάρες να προστατέψουν τις θέσεις πάρκινγκ αλλά και τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν σε αυτές.

Όταν χρειαστεί να μετακινηθεί κάποιο αυτοκίνητο οι μπάρες μπορούν εύκολα να ξεκλειδώσουν και να περιστραφούν στην οριζόντια θέση ανοίγοντας τον δρόμο και διευκολύνοντας την είσοδο και την έξοδο.

Στην ουσία πρόκειται για τον απλούστερο και οικονομικότερο τρόπο για να εξασφαλίσετε ότι η ιδιωτική σας θέση στάθμευσης έξω από το σπίτι ή το κατάστημά σας θα είναι πάντα διαθέσιμη. Κατάλληλες για:

  • Θέσεις Φόρτωσης

  • Βιομηχανία

  • Πάρκινγκ

  • Δημοτικούς χώρους

  • Ιδιωτικά γκαράζ

  • Ξενοδοχεια

  • Χώρους εκδηλώσεων

  • Θέσεις αναπήρων

  • Εμπορικά καταστήματα

  • Γραφεία


ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER:
Παράδοση: 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Δεν είναι δυνατή η αποστολή με Courier λόγω βάρους
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ στο κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο:
Παράδοση στην Ηπειρωτική Ελλάδα: 1-3 εργάσιμες ημέρες - Νησιωτική Ελλάδα: 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Αττική: 4.00€ - Ηπειρωτική Ελλάδα: 5.00€ - Νησιωτική Ελλάδα: 6.00€