Καλέστε μας: 210 6141600

Καλέστε μας: 210 6141600
ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 08:00-18:00,
ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:00-15:00
ΑΔΕΙΟ 0

Καλάθι Αγορών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΦΥΛΛΩΝ GARDENA

180.00€

Το φθινόπωρο δεν είναι μόνο o καιρός των πολύχρωμων φύλλων, αλλά και ο καιρός που πρέπει να τα μαζέψουμε. Το γκαζόν σας πρέπει να είναι απαλλαγμένο από ξεραμένα φύλλα προκειμένου να αερίζεται και το μάζεμά τους συνήθως είναι κουραστικό. Με τον μοναδικό Συλλέκτη Φύλλων της GARDENA, το μάζεμα των φύλλων γίνεται εύκολα,γρήγορα, αθόρυβα και χωρίς να σκύβετε! Χάρη στο εξελιγμένο σύστημα βούρτσας, όλα τα φύλλα στο έδαφος συλλέγονται αποτελεσματικά και σχεδόν χωρίς θόρυβο, καθώς δεν υπάρχει κινητήρας. Έτσι, εξοικονομείτε ενέργεια και κάνετε μια συνειδητή απόφαση υπέρ της βιωσιμότητας. Ο συλλέκτης φύλλων είναι επίσης κατάλληλος για τη συλλογή υπολειμμάτων γρασιδιού και τεμαχισμένου υλικού. Το ύψος μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα για να ταιριάζει στο έδαφος, αλλά και στο ύψος του χειριστή. Η εργονομικά σχεδιασμένη λαβή κάνει εύκολη την ώθησή του.Όταν η τσάντα συλλογής γεμίσει, απλώς αποσπάστε τη για να την αδειάσετε και, στη συνέχεια, απλά ξανά-συνδέστε τη. Μόλις ολοκληρωθεί η εργασία, ο συλλέκτης φύλλων μπορεί να αποθηκευτεί εξοικονομώντας χώρο. Η υψηλή ποιότητα ενισχύεται από την εγγύηση 5 ετών της GARDENA .

Αγορά
Έως και 3 άτοκες δόσεις
Κατηγορία: ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ ΦΥΛΛΩΝ
Κωδικός: 029679827-01
MPN: 967982701
Part no: 03565-20
Εταιρία: GARDENA
Διαθεσιμότητα: ΕΝΤΟΣ 1-3 ΗΜΕΡΩΝ
Δωρεάν Μεταφορικά Σε Ολη την Ελλάδα

Το φθινόπωρο δεν είναι μόνο o καιρός των πολύχρωμων φύλλων, αλλά και ο καιρός που πρέπει να τα μαζέψουμε. Το γκαζόν σας πρέπει να είναι απαλλαγμένο από ξεραμένα φύλλα προκειμένου να αερίζεται και το μάζεμά τους συνήθως είναι κουραστικό. Με τον μοναδικό Συλλέκτη Φύλλων της GARDENA, το μάζεμα των φύλλων γίνεται εύκολα,γρήγορα, αθόρυβα και χωρίς να σκύβετε!
Χάρη στο εξελιγμένο σύστημα βούρτσας, όλα τα φύλλα στο έδαφος συλλέγονται αποτελεσματικά και σχεδόν χωρίς θόρυβο, καθώς δεν υπάρχει κινητήρας. Έτσι, εξοικονομείτε ενέργεια και κάνετε μια συνειδητή απόφαση υπέρ της βιωσιμότητας. Ο συλλέκτης φύλλων είναι επίσης κατάλληλος για τη συλλογή υπολειμμάτων γρασιδιού και τεμαχισμένου υλικού. Το ύψος μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα για να ταιριάζει στο έδαφος, αλλά και στο ύψος του χειριστή.
Η εργονομικά σχεδιασμένη λαβή κάνει εύκολη την ώθησή του.Όταν η τσάντα συλλογής γεμίσει, απλώς αποσπάστε τη για να την αδειάσετε και, στη συνέχεια, απλά ξανά-συνδέστε τη. Μόλις ολοκληρωθεί η εργασία, ο συλλέκτης φύλλων μπορεί να αποθηκευτεί εξοικονομώντας χώρο. Η υψηλή ποιότητα ενισχύεται από την εγγύηση 5 ετών της GARDENA .

2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER:
Παράδοση: 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Δεν είναι δυνατή η αποστολή με Courier λόγω βάρους
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ στο κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο:
Παράδοση στην Ηπειρωτική Ελλάδα: 1-3 εργάσιμες ημέρες - Νησιωτική Ελλάδα: 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Αττική: Δωρεάν Αποστολή - Ηπειρωτική Ελλάδα: 5.00€ - Νησιωτική Ελλάδα: 5.00€