Καλέστε μας: 210 6141600

Καλέστε μας: 210 6141600
ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 08:00-18:00,
ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:00-15:00
ΑΔΕΙΟ 0

Καλάθι Αγορών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΣΕΤ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ KETER SALEMO ΚΑΦΕ

379.00€

Μία εκπληκτική σύνθεση με 2 πολυθρόνες και ένα τραπεζάκι, κατασκευασμένη από το διαχρονικό και ανθεκτικό παντός καιρού υλικό, resin. Το κομψό μοτίβο ψάθας, σε συνδυασμό με το Σκανδιναβικό design της και τις γήινες αποχρώσεις, δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Στο σετ περιλαμβάνονται βαθιά, άνετα μαξιλάρια για τις πολυθρόνες. Εξαιτίας του έξυπνου σχεδιασμού του, το τραπεζάκι διαθέτει βολικό αποθηκευτικό χώρο στο εσωτερικό του, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για κήπους ή μπαλκόνια με περιορισμένη χωρητικότητα και επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε το μπαλκόνι ή τον κήπο σας οργανωμένο και τακτοποιημένο. Το σετ καθιστικού εξωτερικού χώρου Salemo συνιστά ιδανική επιλογή αν ψάχνετε μοναδικό κομψό σχεδιασμό για το χώρο σας και παράλληλα μέγιστη χρηστικότητα.

Αγορά
Έως και 3 άτοκες δόσεις
Κατηγορία: Έπιπλα Κήπου
Κωδικός: 26.10015
Εταιρία: KETER
Διαθεσιμότητα: ΕΝΤΟΣ 1-3 ΗΜΕΡΩΝ

Μία εκπληκτική σύνθεση με 2 πολυθρόνες και ένα τραπεζάκι, κατασκευασμένη από το διαχρονικό και ανθεκτικό παντός καιρού υλικό, resin. Το κομψό μοτίβο ψάθας, σε συνδυασμό με το Σκανδιναβικό design της και τις γήινες αποχρώσεις, δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Στο σετ περιλαμβάνονται βαθιά, άνετα μαξιλάρια για τις πολυθρόνες.

 

Εξαιτίας του έξυπνου σχεδιασμού του, το τραπεζάκι διαθέτει βολικό αποθηκευτικό χώρο στο εσωτερικό του, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για κήπους ή μπαλκόνια με περιορισμένη χωρητικότητα και επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε το μπαλκόνι ή τον κήπο σας οργανωμένο και τακτοποιημένο. Το σετ καθιστικού εξωτερικού χώρου Salemo συνιστά ιδανική επιλογή αν ψάχνετε μοναδικό κομψό σχεδιασμό για το χώρο σας και παράλληλα μέγιστη χρηστικότητα.

 

 

Διαστάσεις: Πολυθρόνες: 75x66.5x76εκ.

                        Τραπέζι: 76.5x56.5x41.5εκ.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ: 10 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER:
Παράδοση: 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Δεν είναι δυνατή η αποστολή με Courier λόγω βάρους
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ στο κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο:
Παράδοση στην Ηπειρωτική Ελλάδα: 1-3 εργάσιμες ημέρες - Νησιωτική Ελλάδα: 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Αττική: Δωρεάν Αποστολή - Ηπειρωτική Ελλάδα: 30.00€ - Νησιωτική Ελλάδα: 30.00€