Καλέστε μας: 210 6141600

Καλέστε μας: 210 6141600
ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 08:00-18:00,
ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:00-15:00
ΑΔΕΙΟ 0

Καλάθι Αγορών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΚΥΡΤΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ Φ60cm

66.40€

Eσωτερικός καθρέπτης ασφαλείας διαμέτρου 60 cm (1,70 Kg). Κατασκευάζεται από ακρυλικό υλικό υψηλής αντοχής και διαθέτει πολλαπλά ρυθμιζόμενη βάση στήριξης για εύκολη εύρεση της επιθυμητής γωνίας και πεδίου κάλυψης του καθρέφτη.

Αγορά
Κατηγορία: ΚΥΡΤΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
Κωδικός: SCM-60-IN
Εταιρία:
Διαθεσιμότητα: ΕΝΤΟΣ 1-3 ΗΜΕΡΩΝ

Ο εσωτερικός καθρέπτης ασφαλείας Φ60 είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός σε χτυπήματα και την σκόνη. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιείται τόσο σε εσωτερικές όσο και σε εξωτερικές εφαρμογές. Ο καθρέπτης περιμετρικά προστατεύεται από πλαίσιο από καουτσούκ μαύρου χρώματος ενώ η επιφάνεια του έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για μεγαλύτερη αντοχή. Στο πίσω μέρος του καθρέπτη υπάρχει η πλαστική βάση με την βοήθεια της οποίας ο καθρέφτης στερεώνεται σε τοίχο ή σε οποιαδήποτε άλλη επίπεδη επιφάνεια με βίδες.

Πρόκειται για έναν καθρέπτη με ιδιαίτερα κομψό σχεδιασμό, ο οποίος λόγω της απλότητας του δεν επεμβαίνει στην αρχιτεκτονική αισθητική του χώρου στον οποίο χρησιμοποιείται. Για τον λόγο αυτό δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιούνται πολύ συχνά στα πάρκινγκ ιδιόκτητων κατοικιών.

Διατίθεται σε συσκευασία χαρτοκιβωτίου διαστάσεων 61 x 61 x 6 cm 

Εφαρμογές καθρεπτών ασφαλείας

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις πολυάριθμες εφαρμογές των καθρεπτών ασφαλείας 

  • Οι καθρέφτες ασφαλείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εσωτερικό καταστημάτων, γραφείων, στους διαδρόμους μεγάλων σούπερ μάρκετ έως σε γωνίες μικρών παντοπωλείων, μια και αποτελούν το πιο αποτρεπτικό και αποτελεσματικό σύστημα ασφαλείας κατά των κλοπών. Η παρουσία τους βοηθά στο να αποφεύγονται οι μικροκλοπές εμπορευμάτων και να υπάρχει καλύτερος έλεγχος στην περιοχή των ταμείων. Η αίσθηση στενής παρακολούθησης που δημιουργούν από όλες τις γωνίες αποτρέπει τους επίδοξους ληστές να πραγματοποιήσουν κάποια κλοπή αλλά και βοηθούν τους υπαλλήλους και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά.

  • Επίσης για λόγους ασφαλείας, σε δρόμους όπου υπάρχουν τυφλές γωνίες, κυρίως σε επικίνδυνες διασταυρώσεις όπου η ορατότητα δεν είναι καλή, οι κυρτοί καθρέφτες χρησιμοποιούνται για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων μεταξύ των διερχόμενων αυτοκινήτων.

  • Κυρτούς καθρέφτες συναντάμε στις περισσότερες επιχειρήσεις, επειδή είναι ένας εύκολος και ανέξοδος τρόπος για να παρέχουν επαρκή προστασία για τους εργαζόμενους , τους προμηθευτές και τους πελάτες τους τόσο στους εσωτερικούς χώρους, εκεί δηλαδή που διέρχονται περονοφόρα οχήματα, όσο και στους εξωτερικούς ,εισόδους/εξόδους, για την αποφυγή ατυχημάτων με τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

  • Οι κυρτοί καθρέφτες ασφαλείας είναι κατάλληλοι σε χώρους όπου συχνάζουν μικρά παιδιά(όπως σχολεία, παιδικές χαρές, παιδικοί σταθμοί ,νηπιαγωγεία, κολυμβητήρια, γυμναστήρια) τόσο για την επιτήρηση των παιδιών αλλά και επειδή είναι σχεδόν άθραυστοι αποκλείοντας την πιθανότητα ατυχήματος από θρυμματισμένα γυαλιά άλλων καθρεπτών.

  • Για λόγους ασφαλείας σε χώρους φορτοεκφόρτωσης προιόντων, αποθηκών βενζινάδικων, νοσοκομείων, ξενοδοχείων, τραπεζών.

  • Πολλές εφαρμογές επίσης βρίσκουν οι κυρτοί καθρέφτες σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων όπως γκαράζ σπιτιών, μεγάλα υπόγεια γκαράζ πολυκαταστημάτων, ιδιωτικά πάρκινγκ καθώς τα καταστούν ασφαλέστερα και περιορίζουν τους πιθανούς κινδύνους ατυχημάτων.

  • Πολλά περίπτερα, μηχανήματα συναλλαγών (ΑΤΜ) καθώς και άλλα αυτόματα ταμειακά μηχανήματα έχουν τέτοιους καθρέφτες  για να βοηθούν τους ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν να έχουν καλύτερη θέα για το ότι συμβαίνει πίσω τους . Επίσης κυρτούς καθρέφτες συναντάμε σε δημόσιες υπηρεσίες και χώρους υποδοχής(reception) .

  • Οι καθρέπτες ασφαλείας είναι επίσης κατάλληλοι για εφαρμογές παρακολούθησης ασθενών σε νοσοκομεία ή οικιστικών εγκαταστάσεων φροντίδας αλλά και γενικότερα σε περιοχές όπου απαιτείται να διατηρούνται υπό επιτήρηση.

  • Όταν γαντζωθούν πάνω σε μια κάμερα, οι κυρτοί καθρέπτες μπορούν να δουν πολλαπλές οπτικές γωνίες ταυτόχρονα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην κάμερα να καταγράψει τι συμβαίνει σε πολλά διαφορετικά σημεία ταυτόχρονα, το οποίο μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο.


ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER:
Παράδοση: 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Αττική: 8.50 € - Ηπειρωτική Ελλάδα: 14.50€ - Νησιωτική Ελλάδα: 14.50€

Κόστος Αντικαταβολής - Αττική: 1.30€ / Επαρχία: 1.30€

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ στο κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο:
Παράδοση στην Ηπειρωτική Ελλάδα: 1-3 εργάσιμες ημέρες - Νησιωτική Ελλάδα: 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Αττική: 4.00€ - Ηπειρωτική Ελλάδα: 5.00€ - Νησιωτική Ελλάδα: 6.00€